Aflysning af loppemarked 2020

FDF Ålbæk havde håbet og glædet sig til at skulle holde årets loppemarked – ganske vist senere end det traditionelle. Covid-19 fylder stadig en del i vores samfund – derfor vælger vi nu helt at aflyse loppemarkedet i år. Vi håber, at det kommende år bliver med mere normale forhold, så vi har mulighed for at holde et brag af et loppemarked i maj 2021.Hvis der skulle være nogen af jer, der læser dette, som har mulighed for at hjælpe os med opbevaring af vores lopper – da der fortsat kommer ting og sager ind, så hører vi meget gerne fra jer. Vi MANGLER plads, da alle vores opbevaringsmuligheder er proppet til bristepunktet.Kontakt evt. bestyrelsesformand, Finn Rasmussen på mobil: 23933589

Med venlig hilsen FDF Ålbæk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.